LJUS GÖR-DIN-VÄNLIG ETTA
MED HÄRLIG INNERGÅRD OCH SEPARAT KÖK

Du kliver in i hallen till din fina passage-etta och sparkar av dig de sommarslitna skorna framför den platsbyggda garderoben. Ifrån påsen du håller i handen luktar det nybakat från surdegsbageriet en gata bort. Du stannar till och inleder en dialog med ditt fixar-jag: ”Gömmer sig ett lika fint trägolv under linoleummattan i hallen och i köket, som i det stora rummet tro? Hm, jag får utforska det i veckan!”.

 

En högersväng leder dig ut i köket och du ställer av påsen på det runda matbordet. Du öppnar upp fönstret mot innergården och riktar sen en blick mot gasspisen som sätter precis rätt prägel på ditt hem.

 

Det största, och bästa, rummet når du tillbaka genom hallen och förbi det helkaklade badrummet på din högra sida. Där fortsätter du fram till det breda fönsterblecket i gammeldags stil och sätter på blå-tands-högtalaren. Du öppnar upp här också. Korsdrag! Inte ofta man hittar en etta med fönster i två väderstreck. 

 

”Vi kanske ses, det finns en chans. På nån spårvagn någonstans”, skriker Håkan ur högtalaren och allt känns så rätt. Flytten till Göteborg, lägenheten, DIN lägenhet, som du kan göra om precis hur du vill. Du är hemma.

Välkommen på visning! 

UPPDRAGSGIVARE
55 Kvadrat Mäkleri

 

UPPDRAG
Skriv en text som säljer Björcksgatan 31B, samt en tillhörande, kortare text till Hemnet.  

UTMANING

55 Kvadrat har en tydlig tonalitet i sina texter - hitta den och härma stilen. Texten ska vara 900-1200 tecken och innehålla en rubrik. En kortare Hemnet-text, på max 300 tecken, ska också levereras.  

 

TEAM
Johanna Elfman, copywriter

Fiktivt case.

HEMNET

Du gillar att sätta din egen prägel på ditt hem och du gillar att bo i stan, men inte mitt i stan. Denna ljusa, vitmålade passage-etta möter båda dina önskemål. Redo att färgläggas och belägen i Kålltorp, bara femton minuter från storstan med buss eller spårvagn.