ANNONSER

Vi bygger överallt men bara i Göteborg

Vårt hjärta finns i Göteborg och har funnits här sedan 1933. Ända sedan dess har vår uppgift varit att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt, och att skapa trivsamma boendemiljöer för göteborgarna. Genom att erbjuda hållbara, prisvärda och attraktiva bostäder i alla våra stadsdelar gör vi detta möjligt.

 

Just nu är Gårdsten, Gamlestaden, Frihamnen, Bergsjön, Andalen och Hovås några av de stadsdelar där vi arbetar med att förverkliga bostadsdrömmen.

 

Få en köplats till kommande områden. Gör intresseanmälan på: www.egnahemsbolaget.se

UPPDRAGSGIVARE
Egnahemsbolaget

UPPDRAG
Hjälpa Egnahemsbolaget med att ta fram kommunikationsmaterial till flera av deras plattformar, så som annonser, informationsfoldrar, pressreleaser etc. 

TEAM
The Compadres Agency

 

En sann kärlekshistoria sedan 1933

I 84 år har vi känt ett särskilt ansvar för var och vad vi bygger – och för vem. Därför bygger vi prisvärda och attraktiva boenden i alla stadsdelar, med speciellt fokus på de områden som saknar bostads- och äganderätter. På så sätt förverkligar vi drömmen om ett eget boende för göteborgarna – och visar att vi bryr oss. Just nu sprider vi kärlek genom att bygga nya bostadsområden i Gårdsten, Bergsjön och i centrala Gunnilse.

 

Gör din intresseanmälan på www.egnahemsbolaget.se 

PRESSRELEASE

Nya radhus i Gårdsten sålde slut i ett svep

Högt uppe på Gårdstenbergen pågår byggnationen av Brf Kryddhyllan som ska stå inflyttningsklar nästa sommar. Tidigare i våras inledde Egnahemsbolaget försäljningen av det blivande bostadsområdet – och det dröjde inte länge innan alla hus var sålda.

 

– Det är fantastiskt att se att Brf Kryddhyllan blivit så populärt. På bara xx månader har vi sålt alla husen, säger Mikael Dolietis, VD på Egnahemsbolaget, stolt.

 

Göra bostadskarriär

Egnahemsbolaget arbetar för att förverkliga drömmen om ett eget hus eller bostadsrätt för göteborgare i alla stadsdelar. Därför satsar de på att bygga hållbara, attraktiva och prisvärda bostads- och äganderätter i områden som präglas av ensidig upplåtelseform. Gårdsten är en av dessa stadsdelar och Brf Kryddhyllan är Egnahemsbolagets fjärde nybyggnadsprojekt i området.

 

– Vår ambition är att du ska kunna göra din bostadskarriär där du vill bo, säger Mikael Dolietis och berättar också att många av köparna till Brf Kryddhyllan redan är bosatta i Gårdsten, fast i hyresrätter. Du ska inte behöva byta stadsdel bara för att du vill byta från hyresrätt till bostads- eller äganderätt. Vi vill att du ska kunna bo kvar där du trivs allra bäst, oberoende av vilken upplåtelseform du väljer att bo i, fortsätter han.

 

Nära till natur

Brf Kryddhyllan består av 34 radhus som byggs i två plan och har 3-4 sovrum, om totalt ca 116 kvm. Husen är försedda med träpanel och har två uteplatser, varav en i västerläge. Området är fint beläget högt uppe på Gårdstensbergen med utsiktsläge över älven och har naturen alldeles runt hörnet.

 

– Det höga och fina läget har lockat många, berättar Annika Mayer marknads- och försäljningschef på Egnahemsbolaget. Hon har tidigare berättat att det är väldigt roligt att vara med och utveckla Gårdsten. För tio år sedan var Egnahemsbolaget en av de första som byggde bostads- och äganderätter här.

OMRÅDESSTORY

Myllrande stadskänsla på cykelavstånd

En kort cykelresa från älven ligger Backa och nygamla Litteraturgatan. Här håller en myllrande och livfull stadsgata på att ta form. Nya bostäder ska förenas med befintliga, och tillsammans skapa en tydlig kvartersbebyggelse i trygg gatumiljö. Närheten till grönområden, mysiga innergårdar, små parker och livliga torg gör det svårt att inte trivas. På Litteraturgatan kommer du dessutom att hitta både butiker och caféer som bidrar med liv och rörelse till ett pulserande huvudstråk. Helt enkelt en riktig stadsmiljö, på behagligt stadsavstånd.